Hidayu - Kenangan Cinta Silam (dengan lirik anotasi) - Free MP3 & Video Download

Click on the "Convert & Download Video + MP3" button to start the video conversion. After the video conversion is finished, you can download the converted video in the formats MP4 or 3GP (for mobile phones) or you can download the converted audio as a MP3 music file. This online service is completely for free.

Description on YouTube:

Tajol FTG ialah bekas kumpulan nih.Hidayu merupakan anak didik kumpulan may.Walaupun hanya sempat merakamkan sebuah album sahaja,namun lagu ini telah meninggalkan satu kepuasan yang sangat manis buat peminat peminat rock tanahair dahulu dan hingga sekarang.Saya rasa lagu ni adalah antara lagu terbaik kategori slow rock tanahair....

DMCA: Are you the owner of this convertable material and do you want to disable the conversion of your media on clip.dj? Then you can request a conversion block for this video.

Convert and download similar videos like "Hidayu - Kenangan Cinta Silam" to 3GP, MP4 or MP3 for free (14)

5:36
Hidayu-KenanganCintaSilam - Free MP3 & Video Download

Hidayu - Kenangan Cinta Silam... Tajol ( Penyanyi ) Sudah Menyertai FTG...

emeymetal
12,628 hits
Convert & Download Video + MP3
3:59
hidayu-kenangan cinta silam (bersama selamanya) - Free MP3 & Video Download

sekadar hiburan sahaja dengan kengkawanku,hehehee!..peace Y.

Tokke Racun
1,849 hits
Convert & Download Video + MP3
5:50
Hidayu - Kenangan Cinta Silam - Free MP3 & Video Download

seandainya satu hari nanti luka tercipta dihati usahlah kau membuang jauh cinta kita simpanlah disudut hatimu seandainya satu ...

Yus Hulu Langat
10,089 hits
Convert & Download Video + MP3
5:58
hidayu - kenangan cinta silam - Free MP3 & Video Download

video uploaded from my mobile phone.

aqif2051
1,150 hits
Convert & Download Video + MP3
4:08
Hidayu - Impian Lain Warna (quality audio) - Free MP3 & Video Download

Banyak permintaan untuk lagu lagu Hidayu..........Lagu ni merupakan kira lagu 'killer' jugak kat dalam album pertama dan terakhir diorang,'Perjanjian'..........

MasYoNo25
104,248 hits
Convert & Download Video + MP3
7:41
Handy Black - Natrah / *Maria Hertogh (Tragedi Natrah) - Free MP3 & Video Download

Lagu ni antara lagu best of the best Handy Black sepanjang zaman.......hari hari dengar tak boring jugak....Kumpulan Handy Black pernah bawa lagu ni kat pertandingan Muzik Muzik '90.Lepas tu lagu ni kena 'Banned' dari tersiar melalui corong corng radio seluruh malaysia kerana Lagu ini di katakan menyentuh isu keagamaan(Islam).Natrah ataupun nama belandanya Maria Hertogh telah menjadi teladan buat umat islam bukan sahaja di singapura dan malaysia.Semasa tragedi berlaku,rusuhan dan bantahan juga turut berlaku di pakistan dan Afghanistan. .....Buat rockers Otai dan peminat die hard Handy Black,salam perkenalan dari saya......smoga terhibur...............................................................................-Masyono25-...............

MasYoNo25
129,761 hits
Convert & Download Video + MP3
3:58
Sofea - Suratan perpisahan - Free MP3 & Video Download

Daripada album kedua Sofea/SYJ - Anak Liar Vokalis man rani juga pemain bass

Kuchai79
556,606 hits
Convert & Download Video + MP3
4:01
Arena - Selamat Tinggal Cinta - Free MP3 & Video Download

angin yang menghembus ke wajah menghiris dalam hatiku aku terdiam tak berdaya keranaku terluka hatimu cepatnya berubah hanya sekelip mata aku ternyata terpedaya dan terp...

Yus Hulu Langat
249,833 hits
Convert & Download Video + MP3
5:00
Rajawali - Pohon Cinta Berduri - Free MP3 & Video Download

Rajawali - Pohon cinta berduri ( Tahun 1991 ). Merupakan lagu kegemaran saya kerana lagu yang begitu menyentuh hati. Kepada penggemar lagu ini, moga terhibur..

zuliza8582
188,529 hits
Convert & Download Video + MP3
5:23
DESIRE - Bias Cinta - Free MP3 & Video Download

www.rockapak.org

QURSANYproductions
533,509 hits
Convert & Download Video + MP3
5:42
Aryan - Baiduri Cintaku '90 - Free MP3 & Video Download

Era Rock Kapak (Please Click Subscribe on Youtube and LIKE FB ERK page) Aryan - Baiduri Cintaku '90 - (1990) Engkau Baiduri Cinta Dari Taman Nirwana Pesona J...

MasterComp
368,739 hits
Convert & Download Video + MP3
5:03
Lipan Bara-Rindu Yang Tersisa - Free MP3 & Video Download

layan......antara lagu lipan bara yang paling aku xleh lupa...dia punya corous 2 perh!!!menikam jantong beb!!

nazrul3077
195,834 hits
Convert & Download Video + MP3
4:25
Melissa - Lambaian Sayonara (LIRIK) HQ SOUND - Free MP3 & Video Download

Melissa - Lambaian Sayonara download http://lagendarockmp3.blogspot.com/ komen o msg snie https://www.facebook.com/aidiladrie ku suntingkan bunga indah seharum mawar dan...

rockersmalaya
167,547 hits
Convert & Download Video + MP3
Back to Results

    clip.dj is an easy online tool to convert videos from YouTube videos to MP3 music or MP4 video files. Important: You must agree to our terms of service before using this web application.

    How it works: Go to YouTube and find a video you want to download, copy its URL (something like http://www.youtube.com/watch?v=MkviQTo67FM) into the text field at the top of this page or enter some keywords for what you're looking for and press "Search".


    clip.dj bookmarklet: clip.dj

    Drag the bookmarklet above to your browser toolbar, so you can download your MP3s and MP4s fast and comfortly by pressing on this bookmarklet whenever you're browsing YouTube.

    Loading...