Euis Komariah & Yus Wiradiredja - Bulan Sapasi

Euis Komariah & Yus Wiradiredja - Bulan Sapasi Album : The Sound of Sunda.

DMCA: Are you the owner of this convertable material and do you want to disable the conversion of your media on clip.dj? Then you can request a conversion block for this video.

Find similar videos to convert to "Euis Komariah & Yus Wiradiredja - Bulan Sapasi"

6:20
Euis Komariah & Yus Wiradiredja - Pengkolan

Euis Komariah & Yus Wiradiredja with the Jugala Orchestra - Pengkolan (The Sound of Sunda)

waxk0
4,509 views
4 years ago
Convert Video
8:11
Euis Komariah & Yus Wiradiredja - Campaka Kambar

Euis Komariah & Yus Wiradiredja - The Sound of Java.

waxk0
4,259 views
4 years ago
Convert Video
6:32
TEMBANG SUNDA 01 | Asa Tos Tepang - Euis Komariah & Yus Wiradiredja

TEMBANG SUNDA 01 | Asa Tos Tepang - Euis Komariah & Yus Wiradiredja.

Sunda Files 9.1
1,674 views
7 months ago
Convert Video
7:19
SambaSunda Quintet: 'Bulan Sapasi' Video Clip

A six-minute glimpse into the SambaSunda Quintet at home in Bandung, West Java. Catch them live on stage while on UK tour in ...

makingtrackslive
41,517 views
3 years ago
Convert Video
7:50
EUIS KOMARIAH - BULAN SAPASI (DEGUNG) - (erwinalfarisi@ovi.com)

LOKASI : RIMAH SAKIT UMUM DR SLAMET GARUT - KAB. GARUT.

erwin edwar
1,082 views
1 year ago
Convert Video
6:31
EUIS KOMARIAH - BULAN SAPASI - (JAIPONGAN) (erwinalfarisi@ovi.com)

LOKASI : KP. KERENCENG - DS. HEGARSARI - KEC. KADUNGORA - KAB. GARUT.

erwin edwar
1,007 views
1 year ago
Convert Video
6:36
Parade Bentang BULAN SAPASI.wmv

EUIS KOMARIAH Angin asih nu bihari, teu deui ngelusan diri Digentos ku angin bajra, matak sedih jeung nalangsa.

Kos Warnika
9,076 views
5 years ago
Convert Video
4:51
Parade Bentang SINDEN - EUIS KOMARIAH - BULAN SAPASI

Sinden nu midang: Hj. Idjah Hadidjah, Tati Saleh, Iyan Arliani, Nunung Nurmalasari, Rita Tila.

Kos Warnika
5,024 views
4 years ago
Convert Video
50:19
LAGU SUNDA LAWAS - Euis Komariah & Upit Sarimanah 9.1

Kumpulan Lagu Lagu Sunda Lawas - JADUL Euis Komariah & Upit Sarimanah.

Sunda Files 9.1
3,240 views
7 months ago
Convert Video
7:01
Kalakay Gupay - Euis Komariah & Yayat Hendayana (Akoer Lah).flv

Album Kalakay Gupay.

Akoer Lah
12,901 views
3 years ago
Convert Video
6:29
Kelar Pikir & Lembur Kuring - Euis Komariah (Akoer Lah).flv

Tembang Cianjuran Cover Video.

Akoer Lah
10,335 views
4 years ago
Convert Video
17:18
In memorian Hj. Euis Komariah - KALAKAY GUPAY part 2

Runtuyan Kawih dipersembahkan oleh Pangauban Kawih Sunda Jawa Barat untuk mengenang Hj. Euis Komariah dengan "juru ...

Kos Warnika
13,274 views
3 years ago
Convert Video
7:37
Mengenang legenda Kawih dan tembang Sunda - Euis Komariah (Bale Rumawat UNPAD)

Wayang Golek Giri Komara Dalang Apep A.S. Hudaya S.Sos. GIRI KOMARA MANAGEMENT : ANGGA INDRA LESMANA ...

angga lesmana
827 views
1 year ago
Convert Video
Loading...