E0c2Nlg9yOc
ada sahillerinde bekliyorum

Download "ada sahillerinde bekliyorum" MP3 or MP4 for free

clip.dj - the fastest high quality YouTube to MP3 and MP4 converter in high definition

Description: This video is dedicated to Khalifa Al Fadhel :)

ada sahillerinde bekliyorum - Download MP3 music or MP4 video:

Watch Video OnlineDownload MP3 Download Video

Are you the owner of this convertable material and do you want to disable the conversion of your media on clip.dj? Then you can request a conversion block for this video.

Similar videos which can be converted to MP3 music or MP4 videos
3:24
Free MP3 Download of AHMET KAYA ADA SAHİLLERİNDE BEKLİYORUM high quality MP4

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Seni senden güzelim istiyorum Beni şad et Şadiye başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tellakide bir hayalin berrak Nerede o mis gibi leylaklar Sararıp solmak üzere yapraklar Bana mesken olunca topraklar Beni yad et güzelim başın için. Söz: Anonim Müzik: Anonim

Nafiye T.
134,251 views
02 Aug 2009
Download MP3
4:24
Free MP3 Download of İbrahim Tatlıses - Ada Sahillerinde Bekliyorum high quality MP4

1991-1992 yılbaşı gecesinden. Konserin tamami icin: crypt-it.com

disk0tek
47,119 views
21 May 2009
Download MP3
4:28
Free MP3 Download of hamiyet yüceses ada sahillerinde bekliyorum high quality MP4

hamiyet yüceses ada sahillerinde bekliyorum

handanduman
173,228 views
31 Jan 2008
Download MP3
3:36
Free MP3 Download of TÜRK SANAT MÜZiĞi - Ada sahillerinde bekliyorum ☆彡[HQ] high quality MP4

Enstrumental Türk sanat müziği ~ Ada sahillerinde bekliyorum..

FerayB
12,963 views
20 Mar 2012
Download MP3
2:42
Free MP3 Download of candan erçetin ada sahillerinde bekliyorum 16.06.2008 high quality MP4

candan erçetin ada sahillerinde bekliyorum 16.06.2008

despriteOcercetin
164,338 views
18 Jun 2008
Download MP3
10:11
Free MP3 Download of UMUT AKYÜREK ♫ Ada Sahillerinde Bekliyorum high quality MP4

TÜRKÜ Makâm : Hicâz Usûl : Sofyân Yöre : İstanbul Söz - Beste : Anonim Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yârim seni seviyor özlüyorum Beni şâd et Şâdiye başın için (Âh) Her zaman sen yalancı, ben kânî Her zaman orta yerde bir mânî Her zaman sen uzakta, ben müştâk Her telâkkide bir hayâl-i firâk Adalar'dan Moda'lara geçilir Yâr elinden zehir olsa içilir Bu dünyada başa gelen çekilir Beni şâd et Şâdiye başın için (Âh) Nerede o mis gibi leylaklar Sararıp solmak üzre yapraklar Bana mesken olunca topraklar Beni yâd et Şâdiye başın için Bana mesken olunca topraklar Beni yâd et güzelim başın için şâd : neşeli, sevinçli, huzurlu, mutlu kânî : inanmış, kanmış, ikna olmuş; elindekiyle yetinen, fazlasını istemeyen mânî : engel müştâk : özleyen, özlenmiş olan telâki : birleşme, kavuşma firâk : birbirini seven iki kişinin ayrı düşmesi, birbirinden ayrılması; üzüntü, sıkıntı, mahzunluk mesken : oturulan, ikamet edilen yer; ikametgâh yâd etmek : anmak, anımsamak - 22/03/2010 PAZARTESİ -

UmutAkyurekErtugrul
7,356 views
11 Jun 2011
Download MP3
2:48
Free MP3 Download of TRT TSM Koro-Ada Sahillerinde Bekliyorum high quality MP4

ADA SAHİLLERİNDE BEKLİYORUM Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yârim seni serian* istiyorum Beni şâd et Şâdiyem başın için Her zaman sen yalancı ben kâni Her zaman orta yerde bir mâni Her zaman sen uzakta ben müştâk Her telâkkide bir hayâlin var Adalar'dan Moda'lara geçilir Yâr elinden zehir olsa içilir Bu dünyada başa gelen çekilir Beni şâd et Şâdiyem başın için Nerede o mis gibi leylâklar Sararıp solmak üzre yapraklar Bana mesken olunca topraklar Beni yâd et Şâdiyem başın için Hicaz İstanbul Türküsü Rep.No:74 *Serian= Çabuk, tez elden, acele. Şef: Ali Şenozan

turkuaz789
29,575 views
12 Jan 2008
Download MP3
3:12
Free MP3 Download of Kibariye & Ibrahim Tatlises - Ada Sahillerinde Bekliyorum | www.imparatortatlises.net high quality MP4

19.10.2009 Tarihli IBO SHOW'dan bir Kibariye&Ibrahim Tatlises Düeti daha... ADA SAHILLERINDE BEKLIYORUM Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Seni senden güzelim istiyorum Beni şad et şadiye başın için Her zaman sen yalancı ben kâni Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tellakide bir hayalin berrak Nerede o mis gibi leylaklar Sararıp solmak üzere yapraklar Bana mesken olunca topraklar Beni yad et güzelim başın için

Ferhat Yaman
372,967 views
18 Jun 2009
Download MP3
3:38
Ada sahillerinde bekliyorum

by AKIN

Akin Arican
1,067 views
19 Jun 2012
Download MP3
4:24
Free MP3 Download of Candan Erçetin - Ada sahillerinde bekliyorum ☆彡 high quality MP4

CANDAN ERÇETiN - Ada sahillerinde bekliyorum.. "Aman doktor" albümünden.. [2005] Usul: Sofyan Makam: Hicaz Güfte: NECMi RIZA AHISKAN Beste: YESARi ASIM ARSOY

Ferya9
8,889 views
07 Dec 2011
Download MP3
4:39
2:25
10 hüsnü şenlendirici ada sahillerinde bekliyorum 26.04.2012 şevval sam ile

10 hüsnü şenlendirici ada sahillerinde bekliyorum 26.04.2012 şevval sam ile

sevvalxsamxile
2,688 views
29 Apr 2012
Download MP3
3:27
Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum

Ada sahillerinde bekliyorum. Her zaman yollarını gözlüyorum. Seni senden güzelim istiyorum. Beni şad et şadiye başın için. Her zaman sen yalancı ben kani. Her zaman orta yerde bir mani. Her zaman sen uzakta ben müştak. Her tellakide bir hayalin berrak. Nerede o mis gibi leylaklar. Sararıp solmak üzere yapraklar. Bana mesken olunca topraklar. Beni yad et güzelim başın için.

KıZıL ŞaFaK
1,128 views
04 Jun 2012
Download MP3
ada sahillerinde bekliyorum

    Hey guys! clip.dj is an easy online tool to convert videos from YouTube, Dailymotion and Vimeo to high quality MP3 music or MP4 video files. Important: You must agree to our terms of service before using this web application! Have fun! ;)

    How it works: Go to YouTube and find a video you want to download, copy its URL (like http://www.youtube.com/watch?v=MkviQTo67FM) into the text field at the top of this page and press "Go".


    clip.dj bookmarklet: clip.dj

    Drag the bookmarklet above to your browser toolbar, so you can download your MP3s and MP4s fast and comfortly by pressing on this bookmarklet whenever you're browsing YouTube.

    Another awesome shortcut: whenever you're on YouTube just enter the two letters "xd" before the video URL and press enter: http://www.youtube.com/watch?v=MkviQTo67FM => http://www.xdyoutube.com/watch?v=MkviQTo67FM ;)

    Loading...